“LEPAS JOIN GENG LIKE, BRANDING SAYA MENJADI. JUALAN EMAS SAYA MENINGKAT. PALING BEST, SEMUA INI TEKNIK PERCUMA SAHAJA.”
- MUSFARAH, PESERTA GENG LIKE.

Dari meja Founder Geng Like,

Sekiranya anda usahawan baru yang mahu bisnes maju dengan kaedah Geng Like yang percuma, mohon baca setiap patah perkataan dalam halaman ini.

KENAPA SAYA WUJUDKAN GENG LIKE?

Dalam pemerhatian saya, peniaga online zaman sekarang TIDAK BUAT PERSONAL BRANDING. Hal ini SUSAHKAN mereka UNTUK MOVE ke hadapan. Sedangkan personal branding adalah cara percuma untuk kalis pesaing.

Dan, kebanyakan peniaga TIDAK BINA HUBUNGAN dengan peniaga yang lain. Hal ini membuatkan, PROGRESS TERBANTUT & terus STUCK di zaman newbie untuk tempoh yang lama.

Untuk menarik follower & perhatian big player, ilmu penulisan adalah wajib supaya proses branding & networking menjadi lebih mudah & berkesan. Dalam dunia online, PENULISAN adalah JURUJUAL KITA.

Disebabkan ini lah, saya wujudkan platform GENG LIKE supaya anda dapat belajar PERSONAL BRANDING, MENULIS & NETWORKING. Baru lah, bisnes anda dapat maju & berkembang dengan betul.

3 ELEMEN PENTING UNTUK NEWBIE MENJADI HERO

Wajib ada bagi setiap newbie yang mahu mengembangkan bisnes, dan saya yakin, anda juga setuju.

PERSONAL BRANDING

KEMAHIRAN MENULIS

NETWORK

Kerana itu... saya memperkenalkan kepada anda,

APA ITU GENG LIKE?

Geng Like adalah platform untuk anda buat PERSONAL BRANDING dengan betul untuk bisnes anda. Di sini anda akan belajar BRANDING, MENULIS & BERNETWORKING dengan ahli yang lain.

Tanpa BRANDING DIRI, orang TAK KENAL anda. Kalau TAK KENAL, TAK PERCAYA. Jual beli berlaku atas dasar PERCAYA sahaja. Not more than that. Ini adalah PELUANG KEEMASAN untuk anda belajar.

INI APA YANG ANDA AKAN BELAJAR
DALAM GENG LIKE

HARI

TOPIK

PERTAMA

 • Orientasi

KEDUA

 • Personal Branding

KETIGA

 • Copywriting

KEEMPAT

 • Content

KELIMA

 • Story

KEENAM

 • Facebook Engagement

APA MANFAAT SELEPAS MENYERTAI GENG LIKE?

Selepas anda menyertai Geng Like...

Kelebihan Geng Like

 • Anda boleh buat PERSONAL BRANDING dengan betul
 • Jadi, anda boleh tersenyum melihat WALL FB anda MERIAH.
 • Anda akan dapat RAMAI KENALAN BISNES dalam Geng Like
 • Penulisan anda LEBIH MENARIK & follower SUKA baca.
 • Sales anda NAIK & boleh dapat RAMAI AGENT.

INI REVIEW DARIPADA PESERTA GENG LIKE

Ini adalah respon Puan Ain Akib yang membina empayar sekarang dengan menjadikan Geng Like (Sebelum ini GSL) sebagai landasan untuk berjaya.

John Doe UI/UX Designer

Kak Paah temui PERSONAL BRANDING di GSL/GL. Dapat idea nama PA'AH masa Pengasas GSL/GL sebut topik nickname. Bila tukar nickname rasa lebih friendly dengan Rakan Facebook. NETWORKING mulai berkembang. Seronok bila bertambah rakan positif di FB Personal yang terdiri daripada pelbagai latar belakang bisnes.

Kak Paah belajar MENULIS di GSL/GL tau. Dulu hentam keromo berposting. Copy paste tanpa beri kredit. Tag orang sesuka hati. Banyak kesalahan dan kesilapan yang Kak Paah lakukan sepanjang berbisnes tanpa MENTOR & ILMU yang betul berkaitan FB PERSONAL.

LIKE BERTAMBAH. FOLLOWER BERTAMBAH. REZEKI dalam BISNES EMAS pun Alhamdulillah BERTAMBAH. Yang beli emas dan daftar keahlian Powergold dengan Kak Paah pun kebanyakan dari Adik Beradik GSL/GL. GSL/GL boleh dijadikan sebagai 'batu loncatan'.

- Puan Musfarah

KENAL + SUKA + PERCAYA.


Semenjak join GSL Apit mula belajar mengerang sekarang. Eh! mengarang.Masa mula-mula sertai Group Support Like (GSL) di FB dahulu tak terfikir pun nak berniaga guna medium FB personal secara serius. Selalunya guna web dan blog serta offline..Kini GSL dikenali sebagai Geng Like (GL), antara manfaat yang Apit dapat menyertai GSL/GL ialah Apit mula bersosial kerana #ApitPemalu sangat, mula menambah rakan baru, mula dikenali, mula disukai, mula dipercayai oleh pelanggan dan mula mengenali potensi diri ini..Baru Apit sedar, untuk lebih BAHAGIA kita perlukan ilmu pengetahuan, untuk menjalani hidup kita perlukan PENGALAMAN, Ayuh belajar bahagia dalam hidup.

- Tuan Hafiz
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer
- Dhuha Rashidi

Berapa Yuran Untuk Jadi
AHLI GENG LIKE?

Kalau diikut dengan nilai lebih RM500 (termasuk dengan bonus).

Namun, niat kami adalah untuk BANTU lebih ramai usahawan BERNIAGA DENGAN BETUL. Jadi, kami nak bagi DISKAUN 80% lebih iaitu…

...RM100 sahaja

Tapi, disebabkan MOOD saya BAIK & tengah HAPPY. Saya nak bagi lagi DISKAUN EKSTRA iaitu…

...SEMURAH RM69 sahaja.

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment


4 BONUS ISTIMEWA (BERNILAI RM306) UNTUK ANDA

EBOOK “100 POSTING TARIK LIKE” (Bernilai RM39)

Dalam ebook ini, sudah 100 POST yang sedia untuk anda COPY PASTE. Insya allah, dengan skrip, anda akan menerima LIKE yang MELIMPAH RUAH.

+

EBOOK “ASAS PENGURUSAN WANG” (Bernilai RM69)

Masalah KEBOCORAN DUIT bisnes dapat DISELESAIKAN selepas anda guna ilmu dalam ebook ini. Ilmu premium ini kami bagi secara PERCUMA.

+

4 VIDEO “ROCKET SALES”
(Bernilai RM99)

Dalam video ini, anda akan belajar tulis SKRIP IKLAN, Cara CLOSE SALES & FOLLOW UP. Serius. Anda CONFIRM akan PUAS HATI.

+

3 VIDEO “BASIC AGENT SYSTEM”
(Bernilai RM99)

Anda nak REKRUT EJEN BERKUALITI? Kami dah beri VIDEO PERCUMA yang sepatutnya anda bayar RM99 secara PERCUMA. Khas untuk anda.

100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment

100% Jaminan Pulangan Wang

Anda dilindungi perlindungan 100% pulangan wang sekiranya panduan yang kami hasilkan ini tidak memenuhi keperluan anda sebagai seorang bisnes-man. Hanya emailkan kepada kami dalam tempoh 14 hari selepas pembelian disahkan dan kami akan pulangkan wang anda 100%.


Jangan lepaskan peluang untuk menaikkan jenama diri dan tingkatkan sales anda. Bertindak sekarang!

Ya, Saya Nak Join Komuniti Geng Like Sekarang!


Khairul Zahrin aka
Abam Tampor
Pengasas Geng Like

Tentang Pengasas Geng Like

Saya bermula dari bawah sebagai tukang sapu sahaja. Berbekalkan azam untuk menjadi manusia yang lebih berjaya. Saya ceburkan diri dalam dunia bisnes.